Leergang 'Innovatief HR Leadership'

Programma van de Leergang:

Start 13, 14 en 15 juni 2024 Paramaribo

 

 • 3 daagse leergang
 • Vertaalslag naar de praktijk met 3 maanden ondersteunende coaching
 • Na 3 maanden een extra verdiepingsdag

Bouw het fundament voor Groei

Benut het volle potentieel van jouw werknemers door een sterk fundament op HR

Traditionele HR-functies worden vaak gezien als operationeel en administratief. Met de  leergang Innovatief HR Leadership wordt HR getransformeerd, zodat ze bijdragen aan het behalen van organisatiedoelen.

Met de op de praktijk gerichte intensieve leergang wordt als ultiem resultaat een indrukwekkende toename van betrokkenheid, productiviteit en effectiviteit van de medewerkers bereikt.

DAG 1

Innovatief HR Leadership gericht op groei

Dag 1 geven we inzicht in wat het meerendeel van de bedrijven op HR doet vergeleken met wat de business daadwerkelijk van HR verlangt. Hier zit een aanzienlijk gat tussen. 

 • Business case maken
 • HR audit uitvoeren
 • Overzicht van HR technologie
 • Impact van SDG’s (sustainable development goals)
 • HR roadmap maken

Na dag 1 heeft de deelnemer inzicht in wat HR leiderschap anno 2024 inhoudt en heeft hij of zij praktische handvatten om van een ondersteunende rol naar een sturende rol te ontwikkelen. Hij of zij is in staat om een sparringpartner te zijn voor het directie team op bovenstaande thema’s.
DAG 2

De Employee Journey - Optimalisatie van de medewerkerservaring

Dag 2 staat in het teken van de alle stappen die een (nieuwe of huidige) werknemer doorloopt binnen de organisatie. Puntsgewijs lopen we verschillende cruciale momenten voor werknemers door die betrokkenheid en effectiviteit verhogen, zodat de deelnemer de optimale werknemersreis kan ontwerpen. Tegelijkertijd leert de deelnemer ook wat de verantwoordelijkheden van het leiderschap zijn. Leiderschap speelt immers een grote rol in de ervaring van de werknemers.

 • Werknemersreis (=Employee experience) = leiderschap x HR
 • Recruitment en onboarding
 • Groei en ontwikkeling
 • Compensation & benefits
 • Doelen stellen en behalen
 • Cultuur concreet maken en versterken
 • DEI (diversity, equality and inclusion)

Na dag 2 weet de deelnemer hoe je een goede werknemersreis kan ontwerpen en toepassen, vanuit zowel werknemer als de leidinggevende rol. 

DAG 3

Toekomstbestendige HR Competenties in de praktijk

Bedrijven verwachten meer van HR en dit begint bij de juiste competenties. We gaan groepsgewijs aan de slag, waarbij elke deelnemer een eigen business case maakt aan de hand van uitdagingen binnen de organisatie. Er worden verschillende ervaringen en praktische handvatten met elkaar gedeeld. 

 • Communiceren met impact
 • Feedback geven
 • Project- & stakeholdermanagement
 • Data-driven werken
 • AI & ChatGPT

Aan het eind van dag 3 kan de deelnemer van begin tot eind een HR project adviseren, opzetten en uitvoeren. 

Voeg waarde toe aan jouw organisatie!

Het talent van nu en in de toekomst heeft andere verwachtingen van werk; dat is een feit! Als je daar nu geen stevig fundament voor neerzet, mis je een aanzienlijk concurentievoordeel.

Onze trainers, jouw inspiratie

Inspirerende trainers die een impact creëren.

De Academie voor Leadership werkt samen met een team van zorgvuldig geselecteerde  docenten, trainers en coaches. Professionals met een internationaal track record die graag hun ervaringen en expertises met jou delen. Mensen die in de praktijk hun kwaliteiten hebben bewezen.  Mensen die jou inspireren en nieuwe inzichten aanreiken om zo je organisatie en de samenleving (nog) beter te maken. Met de nadruk op toepassing in de praktijk: VAN WETEN NAAR DOEN!

Lead Trainer Leergang Innovatief HR Leadership

Reindert Kriek

Met meer dan 10 jaar aan leiderschapsexpertise in diverse HR-rollen, heeft Reindert zijn stempel gedrukt op dynamische, snelgroeiende bedrijven. Zijn combinatie van zakelijk inzicht en informatiekundige achtergrond stelt hem in staat om scherp te anticiperen op de manier waarop HR maximaal waarde kan toevoegen aan het bedrijf.

Wat levert de leergang jou op?

Bij de leergang Innovatief HR Leadership staat het toepassen in de praktijk centraal.

Waardevol HR Certificaat

Maak indruk en onderscheid jezelf met dit certificaat, dat niet alleen jouw toewijding aan groei en ontwikkeling weerspiegelt, maar ook de erkenning van jouw prestaties in het betreffende domein benadrukt.

 

 

De Voordelen:

De leergang Innovatief HR Leadership biedt deelnemers een uitgebreid scala aan voordelen, gericht op het ontwikkelen van professionele excellentie in het moderne HR-landschap. Hier zijn de specifieke voordelen die de deelnemers kunnen verwachten:

Strategisch Denken:

Verdieping van strategisch denken en handelen in een HR NextGen-context. Ontwikkeling van vaardigheden om HR-initiatieven te koppelen aan bredere bedrijfsdoelen. Begrip van de lange-termijnvisie van organisaties en de rol van HR bij het ondersteunen ervan.

Data-driven Besluitvorming:

Verwerving van bekwaamheid in het verzamelen en interpreteren van HR-gerelateerde gegevens. Toepassing van data-analyse voor het identificeren van trends en het nemen van feitelijke, gegevensgestuurde beslissingen.

Technologische Bekwaamheid:

Vertrouwdheid met geavanceerde technologieën zoals data-analyse, kunstmatige intelligentie en automatisering binnen HR. Effectief gebruik van technologische tools om HR-processen te optimaliseren en efficiëntie te vergroten.

Talentmanagement:

Ontwikkeling van strategieën voor effectief talentmanagement, inclusief werving, onboarding, loopbaanontwikkeling en successieplanning. Inzicht in het belang van talentbehoud en -ontwikkeling.

Veranderingsmanagement:

Bekwaamheid in het managen van veranderingen in een dynamische zakelijke omgeving. Begeleiding van medewerkers tijdens technologische implementaties, herstructureringen en cultuurveranderingen.

Empathie en Betrokkenheid:

Ontwikkeling van empathie als een cruciale vaardigheid in HR. Betrokkenheid bij de behoeften en het welzijn van medewerkers voor het creëren van een positieve werkomgeving.

Levenslang Leren:

Begrip van de noodzaak van voortdurende professionele ontwikkeling in een evoluerende HR-omgeving. Bereidheid om vaardigheden en kennis voortdurend bij te werken door middel van opleidingen, conferenties en het volgen van trends.

In essentie stelt de Leergang Innovatief HR Leadership deelnemers in staat om een totale en samenhangende benadering van HR-professionaliteit te ontwikkelen, waarbij strategisch denken, technologische innovatie, talentmanagement, empathie en levenslang leren samenkomen. Door deze vaardigheden te verwerven, kunnen deelnemers de impact en waarde van HR binnen hun organisaties aanzienlijk verbeteren.

WAAROM de Academie voor Leadership?

Effectief groeiambities realiseren!

HOOG RENDEMENT

15 jaar toonaangevend in het trainen van managers en leidinggevenden. Trainers met jarenlange praktijkervaring brengen de deelnemers naar een nieuw level. Nieuwe inzichten worden direct vertaald naar de praktijk.

BEWEZEN METHODE

De honderden managers en leidinggevenden die onze leergangen gevolgd hebben leveren betere prestaties. Zij zijn beter toegerust om leiding te geven in en noodzakelijke vernieuwingen door te voeren.

VOOR ALLE NIVEAUS

Adaptieve leergangen voor alle niveau's: van aankomende (junior) managers tot ervaren managers.

STAPSGEWIJS NAAR SUCCES

 • Voorbereidende fase: Handvatten om optimaal voorbereid aan de training te beginnen;
 • De meerdaagse groepstraining: Tijdens de trainingsdagen wordt de vertaalslag naar de eigen werkomgeving gemaakt;
 • Toepassing in de praktijk: met begeleidende coaching worden de nieuwe inzichten in de praktijk gebracht.
 • Verdiepingsdag: Tijdens de verdiepingsdag worden de laatste barrières weggenomen.

Wat anderen over de leergang zeggen ...

"Een inhoudelijk adequate leergang die inspeelt op nieuwe eisen voor HR.  Voor iedere HR-Professional die verder wilt is deze leergang een must. Met deze leergang worden de puntjes op de i gezet!"

Reshma Ramkhelawan
Manager People & Culture
Fina Bank N.V.

Testimonials

Waardevolle tools en strategieën

Gaytrie Tedjoe

De leergang ‘Innovatief HR Leadrship’ bij de Academie voor Leadership heeft mijn verwachtingen overtroffen. De diepgaande verkenning van innovatief HR-leiderschap en toekomstige HR-competenties heeft mijn kennis en inzichten aanzienlijk vergroot. De trainer zijn expertise en ervaring hebben de leergang verrijkt en hebben me voorzien van waardevolle tools en strategieën die ik direct kan toepassen in mijn eigen werkomgeving. Ik zou deze training ten zeerste aanbevelen aan elke HR-professional die op zoek is naar groei en ontwikkeling.

 

Gaytrie Tedjoe, Human Resource Manager - Köpcke Trading Suriname

Basis voor organisatie verandering

Poedja Bhaghoe

De HR Innovatief Leadership training bij de Academie voor Leadership was een waardevolle investering in mijn professionele groei. De combinatie van diepgang, interactieve sessies en praktische tools geeft je een solide basis om positieve veranderingen in je organisatie te bewerkstelligen."

Poedja Bhaghoe, HR Officer- Baitali Group of Companies

Waarde toevoegen aan de organisatie

Soraya S. Shakison

De training biedt jou als HR leider de mogelijkheid om waarde toe te voegen aan de organisatie en reikt handvaten om als sparringpartner te fungeren voor de Directie.

Soraya S. Shakison, Human Resource Management - N.V. EnergieBedrijven Suriname

WANNEER?

Open inschrijvingen 2024.

Groep NOVEMBER

11, 12 en 13 NOVEMBER 2024

3-daagse leergang in Paramaribo

NOVEMBER 2024 - FEBRUARI 2025

gedurende 3 maanden online coachings sessies

MAART 2025 (datum in overleg met de deelnemers)

Verdiepingsdag

Groep JUNI

13, 14 en 15 JUNI 2024

3-daagse leergang in Paramaribo

JUNI - SEPTEMBER

gedurende 3 maanden online coachings sessies

SEPTEMBER 2024 (datum in overleg met de deelnemers)

Verdiepingsdag

INVESTERING

Een rendabele investering in de toekomst van jouw organisatie.

3 DAAGSE LEERGANG

De 3-daagse leergang wordt in Paramaribo gegeven in de trainingslocatie van de Academie voor Leadership. De prijs voor de training is inclusief lesmateriaal en een lunch.

€ 1.295

3 MAANDEN COACHING *

Om te waarborgen dat zij ook echt betere managers worden, bieden wij de deelnemers gedurende 3 maanden met online coaching ondersteuning bij de toepassing van de nieuwe inzichten in de praktijk. De 3 maanden coaching is belangrijk maar niet verplicht.
*optioneel

€ 495

VERDIEPINGSDAG

Als afsluiting organiseren wij een verdiepingsdag. Tijdens de verdiepingsdag worden de allerlaatste barrières om een betere manager te zijn weggenomen. De prijs voor de dag is inclusief lunch en afsluitende netwerkborrel.

€ 495

Alle bedragen zijn exclusief BTW.
Prijzen zijn voor open inschrijvingen.
Prijzen in-company leergangen op aanvraag.

Inschrijven

Leergang Innovatief HR Leadership

 

MELD JE SNEL AAN!

Het aantal plaatsen is beperkt.

Na jouw aanmelding neemt onze coordinator contact met jou op om jouw inschrijving te bevestigen.

Aanmelden Leergang Innovatief HR Leadership >>

Suriname verder ontwikkelen doen wij SAMEN!

De Nationale Ontwikkelingsbank van  Suriname N.V. (NOB) ondersteunt de leergangen van de Academie voor Leadership om de verdere ontwikkeling van bedrijven en organisaties in Suriname te bevorderen en biedt tegen aantrekkelijke voorwaarden een financiering aan uit Fonds Technische Bijstand Particuliere Sector (FTBP) voor deelnemende bedrijven.

Breng jouw bedrijf naar de ‘Next Level’ met de trainingen van de Academie voor Leadership!

Vraag geheel vrijblijvend informatie aan over de financieringsmogelijkheden door de NOB op het e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Podcast Inspiratie Reindert Kriek

Brochure

Download Brochure 'Innovatief HR Leadership'

Nationaal Netwerk voor HR-Professionals [NNP]

Meedoen is meedelen en meegroeien

Alumni en HR-professionals, meld je vandaag nog aan en versterk je carrière met het Nationaal Netwerk voor HR-Professionals (NNP) in Suriname!

Meer info? Ga naar >>