DE MENSEN ACHTER DE ACADEMIE

Internationale ondernemers met een passie voor People & Development

PREKASH RAMSINGH

Initiatiefnemer en co-founder van de Academie voor Leadership

Prekash Ramsingh is de initiatiefnemer van de Academie voor Leadership. De leergang voor leiderschapsontwikkeling is ontstaan uit de vele gesprekken met toonaangevende Surinaamse bedrijven die de dringende behoefte hebben aan vernieuwend leiderschap. Prekash is een creatieve en innovatieve ondernemer die zich richt op 'People & Development'. Hij benadrukt het belang van coaching als onderdeel van de leergang. Prekash heeft een internationale achtergrond als bestuurder en bruggenbouwer in de onderwijssector.

Leadership

I am not a product of the circumstances, I am a product of my decisions

Stephan Covey

WINFRIED MEYERS

Co-founder van de Academie voor Leadership

Winfried Meyers heeft een brede internationale ervaring. Jarenlang heeft hij in het Midden-Oosten en Afrika grote projecten geleid. Voor het Noorse Statoil was hij crisismanager voor Oil & Gas projecten in Duitsland. Terug in Nederland is hij ondernemer geworden. Zijn bedrijf ondersteunt organisaties bij de groei. People & Development zijn bij deze strategische groei trajecten steeds belangrijker geworden. Gelukkige medewerkers die zich binnen het bedrijf verder kunnen ontwikkelen zijn de schakel tot succes!

Coaching is unlocking a persons potential to maximize their growth

JOHN WITHMORE

ONZE DOCENTEN

Alle trainers en coaches bij de Academie zijn ervaren docenten met veel (internationale) praktijkervaring.

De Academie voor Leadership werkt samen met een team van zorgvuldig geselecteerde  docenten, trainers en coaches. Professionals met een internationaal track record die graag hun ervaringen en expertises met jou delen. Mensen die in de praktijk hun kwaliteiten hebben bewezen.  Mensen die jou inspireren en nieuwe inzichten aanreiken om zo je organisatie en de samenleving (nog) beter te maken. Met de nadruk op toepassing in de praktijk: VAN WETEN NAAR DOEN!